Hold vinden ude med en nano softshell jakke

Kom trygt ud i naturen (foto peakperformance.com)

Kom trygt ud i naturen med en softshell jakke (foto: eventyrsport.dk)

Når vinden river og rusker i træer og huse, så kan det være en kold affære at gå uden for en dør. Skal du alligevel uden for og det skal de fleste, så er det nødvendigt med noget godt tøj, der kan klare blæsten. Nano softshell jakke er en god løsning til dig, der eksempelvis går eller cykler til og fra arbejde. Når vinden står lige ind på dig, så beskytter en nano softshell jake dig og sørger for, at du ikke fryser. Samtidig er den let og kan fås med og uden foer.

Nano soft shell jakken er den lette udejakke, der er helt eller næsten helt vindtæt og ofte meget vandafviende. Du kan få dem i tykke og tynde udgaver og med eller uden stræk. Nano soft shell jakker findes i mange forskellige udgaver og mærker. Du kan foreksempel finde nano softshell jakker fra Haglöfs, Sherpa, The North Face og 66°North.

Nano softshell jakken er den gode jakke til friluftsliv

En nano softshell jakke er fremtidens jakke. Jakken er imprægneret med nanopartikler. Det betyder, at den er smuds-, vand- og lugtafvisende og dermed en helt perfekte jakke til friluftsliv.

Som navnet angiver, så er en nano softshell jakke fremstillet af softshele, der er en blød skald, der holder dig tør og varm i mange typer vejr. Det unikke ved nano softshell jakken er, at den har en rigtig god åndbarhed, som gør den god til eksempelvis havearbejde, cykelture og andet aktivitet uden for.

Du kan finde nano softshell jakken holde mange forhandlere og der findes mange designs, stile og farver og kan oftest fås i alle størrelser. Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af softshell jakker og du kan finde alle deres nano softshell jakker på deres hjemmeside. Her kan du også bestille jakken direkte i deres webshop.

Find en Nano soft shell jakke her

Find andre gode jakker her:

Der findes et stort udvalg under vinterjakke mænd udsalg

Find den helt rette jakke til kvinder

Share

Skriv et svar