Skihjelme sørger for at hovedet kommer helt hjem

Flere af verdens skisportssteder og –lande påbyder de skiløbende, at de skal have en skihjelm på. I hvert fald hvis de er under 15 år. Det er ligeledes et sjældnere og sjældnere syn at se voksne køre rundt med østrigsk alpehue eller et kækt pandebånd med pels. Det er til fleres ubehag, at køre med disse skihjelme, men det er gået op for mange, hvor vigtigt det er. Derfor gør de det.

Men hvorfor ikke gøre lidt for, at det bliver en overvejende god oplevelse at køre med hjelm? Hjelme fås i mange afarter, der er ingen grund til at køre rundt med den, med det lokale skiudlejefirmas klistermærke på. Hvad med i stedet at investere i en, der passer til din smag og dine behov for luft til ørene eller ekstra varmeindlæg?

 

En verden af skihjelme

Skihjelme fås både til voksne og børn og de fås i tusindvis af forskellige designs. Nogle er lavet til snowboardertyperne, der hænger ud ved halfpipen, andre til familiefaren og igen andre til hende, der godt kan lide at få luft til ørerne.

Disse med luft til ørerne har typisk små, aftagelige klapper, der sidder henover ørerne og holder dem varme, når der er brug for det. Når man har brug for lidt luft, kan de nemt klipses af, og ens skihjelm forvandler sig hurtigt til en hjelm, der er ligeså let og luftig som en moderne, rund cykelhjelm.

Skihjelme kommer derudover også i et væld af farver. Uanset om dit skitøj er grønt, sort eller mønstret, kan du få en hjelm, der passer til din smag. Et smart tip er dertil, at skihjelme altid har en klips bagpå, der holder de matchende skibriller fast på hjelmen, hvis de skulle risikere at glide af. Uanset hvad, er en skihjelm smart. Den passer på dit hoved, og den forstærker din personlige smag.

Se udvalget af skihjelme her

Share

Skriv et svar