Pop up telt gør det let at overnatte under åben himmel

Et popup telt tager ingen tid at pakke (foto eventyrsport.dk)

Et popup telt tager ingen tid at pakke (foto eventyrsport.dk)

Nu er sommeren på vej! Vi har sat havemøblerne ud, for vi er skiftet til sommertid, nætterne er lyse længere og varmen lægger sig stille og roligt henover os som en lækker dyne af sommerlig velbehag. Og hvordan fejrer man det bedst? Jo man sover udenfor i det fri. Hvordan gør man det lettest? Jo man folder sit pop up telt ud på to minutter og har det nødvendige lag over sit hoved på et splitsekund.

Pop up telte er den eminente opfindelse til dig, der skal sove ude, når sommervejret er behageligt, varmt og tørt. De er nemlig som regel ikke totalt vandtætte, hvor de dog står imod nattens fugt. Nogle pop up telte er særligt designede med membraner, der lukker al vand ude, men det er altså ikke alle – så vær opmærksom på, hvilket pop up telt du investerer i til hvad.

Den perfekte sommeroplevelse

For de fleste gælder formentlig, at sommerens varme og fridage hænger sammen med en tur på festival. Og hvis ikke det, så i hvert fald en ferie et sted, hvor man har brug for overnatning.

Næste gang du skal overnatte ude, så vælg et pop up telt. På en festival er det drønsmart, da det ikke tager mere end et halvt minut at folde ud. På den måde sikrer du hurtigt, at du får den gode liggeplads ugen ud. Pop up telte er lignedes gangske lette at pakke sammen igen, da de blot skal foldes sammen til en cirkel og ned i et passende hylster.

Pop up teltet er til dig, de ikke vil bruge unødvendig tid på at pakke et stort telt op. Pop up teltet er den absolut letteste løsning til en nat under næsten åben himmel. Til en nat i fantastisk sommervejr.

Se udvalget og vælg et pop up telt her

 

Find mere inspiration til telte her:

Telte til når hele familien pakker huset og tager på tur

 

Share

1 thought on “Pop up telt gør det let at overnatte under åben himmel

  1. Pingback: Outwell telte lader nye oplevelser træde frem

Skriv et svar