Klar til skiferien? Skijakke, skibriller og hue

Du kan finde mange smarte skijakker på nettet (foto eventyrsport.dk)

Du kan finde mange smarte skijakker på nettet (foto eventyrsport.dk)

Hvis du vil af sted på skiferie, er du sikkert godt i gang med allerede at finde det perfekte sted. Et sted med masser af sne, både røde og sorte pister og hyggelige hytter og måske endda godt vejr. Men når du skal af sted på skitur, er der en hel masse ting, du skal huske. Her kommer en huskeliste med de vigtigste ting, du skal have med på turen.

Ski: Hvis du har dine egne ski og skistøvler, er det helt klart en fordel. Så er du sikkert på at få nogle, der er god kvalitet, og du er sikker på, at skistøvlerne passer dig. Du kan også sagtens leje ski på de fleste skisportssteder, men vær opmærksom på at prøve skistøvler og få et par i den rigtige størrelse. For får du et par, der er for store eller for små, ja så kan du døje med vabler og slidsår, og det er ikke særligt rart, når du gerne vil være ude på ski hele dagen.

En god varm hue: Selvom vejret er godt, er der stadig frostgrader. Derfor er en god strikhue rigtig vigtig. Den holder på varmen ved at holde hovedet og ørerne varme. Sørg for at den går helt ned under ørerne.

En god skijakke: Vælg en skijakke, der er både vandtæt og med et godt tykt for i til rigtig kolde dage på ski. Sørg for at vælge en, der går godt op i halsen, så du ikke får sne ned der. På samme måde skal den kunne spændes ind ved livet, så du undgår at få sne ind under jakken, hvis du vælter. Vælg eventuelt en skijakke i en flot farve og så med et par mere neutrale skibukser til.

Find skijakker her

Share

Skriv et svar