Nem og hurtig beskyttelse mod regnvejret

Et regnslag er let at have med sig (foto eventyrsport.dk)

Et regnslag er let at have med sig (foto eventyrsport.dk)

Når regnen står ned i stride strømme, kan det være rigtig træls at skulle udenfor. Nogle gange skal og må man alligevel uden for. Det danske vejr er ganske uforudsigeligt, så man kan også pludselig blive overrasket af et kedeligt regnvejr, når man er udenfor. Når det sker, er det rigtig dejligt at have et regnslag ved håneden. Nemt og hurtigt kan du trække det over hovedet og være i sikkerhed for det våde vejr.

Et regnslag er et stort slag typisk i onesize, der er så langt, at det går helt ned til knæene.

Regnslag er lavet i vandafvisende materiale, og er normalt ikke foret, men fungerer som et slag, du trækker ud over din udejakke. Derfor kan du også have din taske eller rygsæk inden for slaget, så det heller ikke bliver vådt.

Regnslaget fylder ikke meget og kan nemt og hurtigt foldes sammen. Det betyder, at du kan have regnslaget med alle steder. Med et regnslag i tasken, er du på den måde altid beredt på et kedeligt regnvejr.

Lille regnslag eller en større poncho

Der findes forskellige typer regnslag til forskellige priser. Et lille, tyndt regnslag koster ikke meget, men kan til gengæld ikke holde til særlig store regnmængder. Et sådan regnslag kan være rigtig smart at have med i tasken, når du går ud, fordi det næsten ikke fylder noget.

Du kan også vælge en poncho. Det er et regnslag i en lidt tykkere udgave, der kan holde store mængder vand ude. Det er oven i købet også åndbart og kan på mange måder sammenlignes med en regnjakke. En poncho kan eksempelvis være super smart, når du skal ud og handle, fordi den er hurtig at trække over hovedet og fordi, du kan have din taske inden for ponchoen

Kombinerer du regnslaget eller ponchoen med regnbukser, har du et fuldt regnsæt, der kan være lige så smart som en regnjakke og –bukser.

Find et godt regnslag hos eventyrsport

Få mere information om regntøj til børn her

Share

Skriv et svar