Dunjakke dame – holder dig varm på en kold vinterdag

Du holder let varmen med en god dunjakke (foto eventyrsport.dk)

Du holder let varmen med en god dunjakke (foto eventyrsport.dk)

Du oplever formentlig tit, at når vintertøj er varmt og lækkert, så er det som regel ofte lidt svært at bevæge sig rundt i. Det er tungt, det er stort, og det er ikke særlig feminint.

Sådan behøver det heldigvis ikke være, når det kommer til vintertøj til kvinder. Et godt eksempel på dette er en dunjakke til damer. De seneste år er der udviklet et væld af dunjakker, der alle har til formål at være varme, behagelige, kvindelige og fleksible.

Det handler først og fremmest om, at man ikke fryser i sin dunjakke. Med de komprimerede dun er denne del løst. De holder kroppen varm dagen lang. Men dunene har også en anden god funktion. De vejer nemlig ikke særlig meget, og det moderne mikrofiberstof, som dunene er dækket af, vejer heller ikke særlig meget. Til sammen betyder det, at en damedunjakke er varm samtidig med, den slet ikke er tung eller svært at bevæge sig rundt med.

Varme på kvindelige former

Mange kvinder føler tit, at deres smukke kvindekrop forsvinder under lag af tungt stof, når de skal klæde sig varmt på. Men det er et overstået kapitel med en dunjakke, der er lavet til damer.

I de moderne kvindelige dunjakker ligger dunene på pæne tynde rækker, der giver et minimalistisk og i høj grad feminint udtryk. Derudover er selve figuren på jakken syet efter kvindekroppen. Nogle dunjakker til damer er lange, disse dækker helt ned til midten på låret. Andre er korte og skærer præcis der, hvor kvindekroppen gerne skal fremhæves – lige ved hoften.

Uanset om du er til lange eller korte jakker, findes der altså en dunjakke, der både er praktisk, let at bevæge sige i, vandafvisende og varm samtidig med, at den tager højde for, at man kan være flot klædt samtidig med, at man er praktisk klædt.

Dunjakke dame – se udvalget her

Få information om godt regntøj:

Hvilken dame regnjakke skal du vælge?

Nem og hurtig beskyttelse mod regnvejret

Regntøj børn – lad det våde vejr blive ude

Share

1 thought on “Dunjakke dame – holder dig varm på en kold vinterdag

  1. Pingback: Vinterjakker herrer – Solide vinterjakker med lækre detaljer

Skriv et svar