Vintersko til kvinder skal gerne være elegante

Vintersko til kvinder kan godt både være trendy og varme (foto: eventyrsport.dk)

Vintersko til kvinder skal gerne være elegante

Det der kan ende med at blive den helt store udfordring for nogen, når vinteren for alvor melder sig, er hvordan man både kan sørge for at komfort og stil er sikret på én og samme tid. Når det er vinter, kalder det jo desværre på en anelse mere polstring, som i sig selv ikke er specielt elegant, hvad enten det drejer sig om vinterjakker eller om der er tale om vintersko til kvinder. Man er nødt til at tænke i andre mønstre, for at sikre sig at man både for komforten og stilen helt med.

Én af dem måder hvorpå man ofte ser at det lykkes at få stil og funktion til at gå op i en højere enhed, er ved at nå til den erkendelse som designer, at man ikke kan designe vintersko som skjuler det faktum at det er koldt. Hvad man i stedet ser på nogen vintersko er at de er lavet således, at den pels der måtte holde fødderne varme, nede i skoene eller støvlerne, stikker en anelse op af skæftet, således beskueren også kan fornemme at her er tale om en støvle, som er rigtig lækker at trække i.

Både når det kommer til vintersko og til vinterstøvler, er der nogle ting som skal være på plads. Det er afgørende for både mænd og kvinder, at det fodtøj man bærer om vinteren har en grad af vandafvisning. Det får man meget ofte med en GORE-TEX membran, der sikrer god ventilation i fodtøjet således man har en optimal komfort dagen igennem.

Vintersko til kvinder skal gerne være meget skridsikre

Noget af det mest afgørende for vintersko til kvinder, som meget ofte bliver undervurderet, er evnen til at have et solidt greb i underlagt. Heldigvis findes der vintersko, som ikke bare forlader sig på et godt skridsikkert mønster, men som også har indstøbt glas i sålen, således der altid er små skarpe genstande, selv når det er is man har under fødderne.

Er du kvinde og vil du have vintersko, så er det eventyrsport.dk

Find andre lækre tilbud på vintersko her:

Dame vintersko er et must

Netop nu kan du finde mange støvler udsalg

 

Share

Skriv et svar