Du får fuldstændig outdoor frihed i The North Face jakke!

The North Face jakke (foto: eventyrsport.dk)

North Face behøver næsten ingen introduktion, men der vil alligevel blive forsynet en her, i tilfælde af at ikke-kendere læser med. Mærket blev født i San Fransisco i 1968 og dækker over tøj og udstyr til udendørsliv. Navnet på mærket blev undfanget i forbindelse med et navneskifte, som grundlæggerne Douglas Tompkins og Kenneth “Hap” Klopp fortog på den forretning med klatreudstyr, som de havde overtaget. Mærket startede altså med at sælge klatreudstyr og har siden udvidet deres udbud af varer til også at omfatte ski-, trekking- og campingudstyr. The North Face er i ”klatresprog” det man på den nordlige halvkugle kalder den koldeste, mest isdækkede og i det hele taget utilgængelige klatreside på et bjerg. Grundlæggerne fandt på navnet under en klatretur til the Eagle Mountain (Ørnebjerget) i Minnesota.
Det er helt vildt så populært mærket er blevet, måske skyldes det dets sammenhæng med frihed. North Side mærket både konnoterer frihed og skaber den aktivt ved at designe tøj og udstyr, som kan klare ekstreme forhold og udfordringer.

The North Face jakke er frihedens jakke

Mærket henvender sig ikke kun til ekstremsportsudøvere, men passer til alle, der gerne vil føle sig helt frie udenfor, uanset hvor barskt og umedgørligt vejr, de bliver udsat for. Man kan simpelthen tage The North Face jakke på og spendere hele dagen udenfor, uden at det bliver en træls oplevelse, fordi man fryser. De kan fås både som fleece, flere lags-jakke f.eks. en tre-i-én, en hættejakke, en fiberjakke og mange flere.
Det er slet ikke dumt, at gå på jagt efter The North Face jakke og øvrige kup her i januar, hvor der er penge at spare. Udover at The North Face jakke er en af verdens bedste kvalitetsjakker, så er den en jakke, der gør dig fri til at komme mere ud i verden. Og der er så meget verden derude.

 

Find The North Face jakke her

Share

Skriv et svar