Telte til når hele familien pakker huset og tager på tur

Har i nogensinde været på en rigtig familietur? (foto eventyrsport.dk)

Har i nogensinde været på en rigtig familietur? (foto eventyrsport.dk)

Det kan hurtigt blive et værre virvar af mennesker, ting der skal betales og kufferter, der skal pakkes ud og op og ned igen, når hele familien skal på tur.

Der skal tjekkes ind på hoteller, i mødes på gangen, der er ikke særlig hyggeligt. I sætter jer ned til All-inclusive. Det er heller ikke særlig hyggeligt. Hvad med at prøve et telt næste gang?

Med telte er det let at slå familiens feriehjem op og ned. De kan placeres lige overfor hinanden og i midten, der kan I lave mad samme. I kan hente pizzaer fra det lokale pizzeria, eller I kan finde trangiaen frem.

Når familien er på tur i telt, er der tid til at få ro på. Der er både mulighed for, at I kan sove i flere telte som ovenfor. Omvendt kan I også sove sammen i et stort familietelt. Der findes telte med plads til helt op til 10-12 personer.

Hvis far alligevel snorker for meget, kan et telt med enkeltkabiner – eller plads til to – være en god mellemløsning. Med et telt undgår du selvfølgelig ikke, at naturen og fars snorken er tæt på, til gengæld kan et godt oversejl sikre, at regnen holder sig ude.

Et telt der er parat til al slags vejr

Hvis I er taget til Norge, er det en god ide at have et solidt og vandtæt telt med et godt oversejl med. Norge kan have de smukkeste somre, der ligesom Danmark har et omskiftligt vejr. Derfor er det en god ide at være godt garderet.

Hvis I er smuttet til sydens sol er luftigheden vigtigere. Der kan være varmt, og der kan være fugtigt. Det er altså ikke helt underordnet, hvilke telte I vælger at pakke bilen med. I sidste ende findes der dog gode helhedsløsninger. Først og fremmest handler det om, at finde ud af hvor I verden, man gerne vil hen!

Find et bredt udvalg af telte her

Share

2 thoughts on “Telte til når hele familien pakker huset og tager på tur

  1. Pingback: Gode soveposer er guld værd

  2. Pingback: Pop up telt gør det let at overnatte under åben himmel

Skriv et svar