Solide vinterjakker med lækre detaljer

Skynd dig og få en god varm vinterjakke (foto eventyrsport.dk)

Skynd dig og få en god varm vinterjakke (foto eventyrsport.dk)

Den nordiske vinter rimer på sne, regn og gråt blæsevejr. Der er dog også noget fascinerende ved vinteren. Dens dystre mørke slutter sig om dig, når du går ud, og du kan virkelig mærke blæsten tage fat. Der er noget ægte over blæsevejret. Hvis du vil tage kampen op med blæsevejret, skal du dog være klædt godt på. En god solid vinterjakke er nødvendig. Eventyrsport har mange lækre vinterjakker til herrer.

Vandafvisende eller vandtæt?

De fleste vinterjakker har mere end et lag for. Det inderste lag er det, du er i kontakt med, og det er ofte et blød og behageligt for, der føles dejligt. Det næste lag er det isolerende lag, der ofte har en termoeffekt. En termoeffekt betyder, at den holder på varmen samtidig med, at den regulerer og lufter ud, så du ikke kommer til at svede i jakken.

Det yderste lag er det lag, der tager blæst og regn. Det har ofte et glat eller let ru udseende og er helt tæt i stoffet. Det er for at jakken kan fungerer som wind breaker. Næsten alle vinterjakker er vandafvisende, men det er ikke alle, der er vandtætte. Mange tror at det er vigtigt at få en vandtæt vinterjakke. Her skal du tænke over, hvad du skal bruge jakken til. Selvom det nordiske vejr ofte kaster regn ned over os, så er det ikke altid nødvendigt med en helt vandtæt vinterjakker. De vandtætte vinterjakker er desuden ofte meget dyre end en vandafvisende.


Hos Eventyrsport kan du finde rigtig gode vandafvisende vinterjakker

 

Se på flere gode jakker her:

Dunjakke dame – holder dig varm på en kold vinterdag

Hvilken dame regnjakke skal du vælge?

Share

2 thoughts on “Solide vinterjakker med lækre detaljer

  1. Pingback: Vær forberedt med en smart og praktisk herre jakke

  2. Pingback: Stort udsalg af vinterstøvler i høj kvalitet

Skriv et svar