Skal du på skiferie? Husk skitøj, uldundertøj og vanter

Ingen skiferie uden skitøj (foto eventyrsport.dk)

Ingen skiferie uden skitøj (foto eventyrsport.dk)

Skal du af sted på skiferie i år? Suse ned ad bjergene med sneen sprøjtende omkring dig. Nyde en kop skoldhed kakao på bjergtoppen, mens du kigger ud over det hvide snebeklædte landskab. Hjem efter en kold dag og spise varm mad og drikke et glas rødvin og maske læse en god bog, inden du går om kuld efter en lang og god dag. Det er livet for mange mennesker. Men når man skal af sted på sådan en tur, er der også en masse ting, som man skal huske at have med. Her får du en huskeliste med de vigtigste ting til dig, der skal af sted på skitur.

Husk skitøj, uldundertøj og et par gode vanter

Du kender det helt sikkert. At have det helt fint på resten af kroppen, mens dine fingre føles som om, at de er ved at fryse af. Af en eller anden grund er det bare svært at holde fingrene varme. Derfor er det enormt vigtigt, at du har et par rigtig gode, tykke, varme og vandtætte vanter eller luffer med dig på skituren. Det kan redde din dag på pisten og være med til at gøre turen ned ad bjerget noget sjovere.

Find skitøj her

Et sæt godt varmt uldundertøj kan for de fleste mennesker på ski være med til at holde kroppen varm lige meget hvor mange timer, man befinder sig i det frostklare vejr. Lange uldne underbukser og en langærmet uldundertrøje helt ind mod kroppen under resten af tøjet. Det er en klassiker, som altid virker.

Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig vigtigt med et godt sæt skitøj. Vælg noget i god kvalitet, der er både vandtæt, vindtæt, varmt og nemt at få af og på.

Læs mere om smart skitøj til børn her

Share

Skriv et svar