Regntøj børn – lad det våde vejr blive ude

Børnene undgår let at blive pladret til i vådt vejr, med regntøj (foto eventyrsport.dkl)

Børnene undgår let at blive pladret til i vådt vejr, med regntøj (foto eventyrsport.dkl)

Efteråret er over os. Dagene bliver kortere, morgenerne koldere. Og regnen falder tungere og hyppigere over os, end den har gjort hele sommeren. Det er tid til at finde regntøjet frem. – Både for dig på din cykelmorgentur, men i særdeleshed for dit barn, der stadig leger ude, bygger slotte i sandkassen og gynger på børnehavens gynger.

Regntøj er en uvurderlig efterårsbeklædning. Det dur på en dag med høje temperaturer, men regn. Og lige så vel er det oplagt at hive på, når det er koldt og det siler. Det er let at tage en ekstra trøje under. Med et godt sæt regntøj har man lyst til at bevæge sig ud i regnen.

Regntøj findes til børn i alle aldre. Det vigtigste er, at det sidder til på maven, så bukserne ikke glider ned i løbet af dagen. Ligesom skibukser findes nogle regnbukser til børn endda med seler. På den måde kan de spændes fast, så numsen er sikret tørvejr.

Regntøj til alt slags vejr

Et vådt efterår, det er vist ikke til at undgå. Derfor er et sæt regntøj rigtig godt. For selvom det er vådt, kan det stadig godt være varmt udenfor. Det betyder, at det er for meget at have flyverdragt på eller andet vintertøj. Med regntøj til børn er der fokus på, at der den ene dag kan være brug for et ekstra lag underneden, hvor der den næste knap skal være andet end en langærmet T-shirt.

Børn leger. Derfor skal der også være plads til bevægelighed i regntøj. Hvis ikke det regner, kan regnjakken tilmed nemt lynes op og tages af. Bukserne kan blive på – så sikrer man, at den våde jord ikke gør tørre bukser våde og ødelægger den gode leg.

Med regntøj til børn er dit barn sikret et tørt efterår.

Regntøj børn – se udbuddet her

Share

3 thoughts on “Regntøj børn – lad det våde vejr blive ude

  1. Pingback: Flyverdragt tilbud – når barnet skal ud på opdagelse

  2. Pingback: Nem og hurtig beskyttelse mod regnvejret

  3. Pingback: Regntøj til børn skal være let at få af og på

Skriv et svar