Pop up telt gør festivallen endnu sjovere

Køb et smart pop up telt (foto eventyrsport.dk)

Køb et smart pop up telt (foto eventyrsport.dk)

Mange har prøvet det. Man står foran en festivals indgang, lige før den åbner. Om lidt er der måske nogen, der vælter hegnet. Måske forløber alt stille og roligt. Det er ikke til at sige. Håndfladerne bliver svedige, hjertet banker. Man bliver lidt nervøs. Hvordan skal det nu gå med at få en god plads? Bliver campen stor nok til, at alle du skal bo med, kan være der? Og får I alle jeres ting med, når I bliver lukket ind på pladsen?

Det er mange spørgsmål, som man ikke med sikkerhed kan finde svar på. Det kan være svært at kalkulere og understøtte det hele, derfor er man nogle gange nødt til at have hjulpet sig selv lidt på vej fra start af. Det gør du ved at investere i et pop up telt, der er ganske let at slå op – det sikrer dig lynhurtigt en plads på marken.

Det perfekte sommertelt

Så længe vejret er nogenlunde roligt og det ikke regner for hårdt og for længe mod et pop up telt, så holder det dig tør og varm under din festival. Et pop up telt er vandtæt og slidstærkt til sommervejr. Det er let at lufte ud, når varmen trykker og får temperaturen til at stige. Men det er også let at krybe ind i på dage, hvor det virker til, at regnen aldrig stopper igen.

Med et pop up telt er du godt garderet mod sommerens vejr. Det gør, at du får en festival med overskud og et godt sted at falde til ro.

På festivaller er sker det tit, at man ikke orker at tage sit telt med hjem. Sådan bliver det dog ikke nødvendigvis med et pop up telt. Det er nemlig let at slå op og mindst lige så nemt at få ned igen.

Se et udvalg og find et pop up telt her

 

Læs meget mere om telte her:

Outwell telte lader nye oplevelser træde frem

Pop up telt gør det let at overnatte under åben himmel

Telte til når hele familien pakker huset og tager på tur

Share

Skriv et svar