Pandebånd er gode til at holde styr på det lange hår

Pandebånd (foto: eventyrsport.dk)

Hår er noget underligt noget. Det er lidt specielt, for vores hår er i høj grad med til at definere vores udtryk. Man kan bruge hår – eller i særdeleshed en frisure – til at sende et bestemt signal eller udtryk. Bestemte frisure har for eksempel altid været noget, man har set i forskellige subkulturer. Nogle frisure forbinder man med bestemte grupperinger eller andre kulturer. For eksempel kom langt hår på mode til drenge tilbage i 1960’erne, da Beatles gjorde det populært. Det var en måde, hvorpå diverse Beatles fans kunne markere deres tilhørsforhold til musikken og den kultur, der fulgte med. Hår har også længe været forbundet med politiske grupperinger af forskellige slags. Nogle af de mere brutale højre- og venstreorienterede grupper, der findes har ofte helt kort hår eller er måske endda helt skaldede. Det er ligeså en måde at markere sit tilhørsforhold til en bestemt gruppering eller politisk overbevisning.

Frisørindustrien vil altid eksistere

Er der en ting, der er helt sikkert, så er det, at der altid vil eksistere frisører. Som nævnt er håret nemlig en måde for os at udtrykke os på. Hvis man ikke plejer sit hår, kan man meget nemt komme til at se usoigneret ud. Hvis man ikke plejer sit hår og går til frisør regelmæssigt, så kan man hurtigt komme til at se usoigneret ud – også selv om man har nystrøget skjorte og jakkesæt på.

Pandebånd er gode til at holde styr på det lange hår

Med pandebånd kan man nemt holde styr på alle sine lange lokker. Pandebånd bruger af mange til hverdag, fordi det er en nem og hurtig måde at få sit hår til at makke ret. Andre bruger det, når de dyrker sport, så de ikke bliver generede af deres hår. Der er ikke noget værre end at blive begrænset i sin udøvelse af idræt, ved hele tiden af få hår i øjnene.

 

Find pandebånd her: http://www.eventyrsport.dk/toej/huer-og-pandeband.html

Share

Skriv et svar