Merell knytter mennesket til naturen på naturlig vis

Merrell er til at regne med (foto eventyrsport.dk)

Merrell er til at regne med (foto eventyrsport.dk)

Merell er sko og udstyr, der kan bruges. Hvem vil ikke gerne bære tøj og udstyr, der ikke føles som en byrde, men som en lettelse. Det bedste tøj må da være det, der bringer en tættere på naturen og enheden med denne. Det bedste tøj må da være det, der formår at binde mennesket sammen omkring noget. Det handler om at komme samme på tværs af forskelligheder. Mennesket og naturen er forskelligt, men alligevel er der visse ligheder. For eksempel lyder bladenes hvislen ofte som åndedræt. Og hvem har ikke hørt hjertets banken som lyden af jordens dybeste grund? I dette sammensurium af forholdsvis forskellige enheder, er der altså visse ligheder på spil.

Naturens dybder

Erfaringen af lighederne lader sig egentlig kun gøre, hvis man forsøger at opsøge dem. Der skal altså finde en slags opsøgning sted. Her er tale om en opsøgning, der fanger og skaber de bedste og de rette forhold for en forståelse af sin egen position i verden. Denne kan kun forstås, hvis refleksionen tillader en at binde forskellighederne sammen. I en reflekteret forståelse af verden bliver forskelligheder og ligheder ikke underkendt. De bliver anerkendt netop, som det de er. Det vil sige bestemt af en erfaring, der pludselig har afskaffet den subjektposition, som dette jeg taler fra. Det sker i små bidder. Det sker dog. Det er vigtigt at have for øje.

Let og bæredygtigt

Merell producerer tøj og udstyr, der skaber de bedste omstændigheder og forhold for en erfaring af selvet ude i naturen. Merell har i flere år skabt udstyr, der har gjort bæreren nærmest flyvende og let. Det handler om at slippe fri fra de tøjler, som vi ellers bevæger os i. På tværs igennem naturen lærer mennesket at lytte. Det lærer at erfare iført det rette udstyr.

Find produkter fra merell

Share

Skriv et svar