Marc Lauge jeans i nordisk denim

Prøv selv de lækre nordiske jeans (foto gundtoft.dk)

Prøv selv de lækre nordiske jeans (foto gundtoft.dk)

Denim startede som beklædning til arbejderne, fordi materialet er slidstærkt og tykt. I 60’erne og 70’erne blev det dog moderne blandt unge moderne frie mennesker. Denim blev et symbol på frihed, løsrivelse og stil. Denimbukser har været et sikkert hit lige siden, og i dag kan både unge som gamle bære denimjeans til både hverdag og fest.

Marc Lauge har hovedsæde i Jylland, og de leverer jeans til hele norden, Tyskland og Holland. Netop i vores del af verden giver det mening at iføre sig disse klæder, da denimbuksen er fin til de køligere briser og det ustadige vejr. Bukserne er lune, så du kan holde varmen på en kold dag eventuelt med tykt undertøj. De er samtidigt ikke ulidelige på en god dansk sommeraften.

Marc Lauge jeans til både hverdag og fest

Denimbukserne kan både bæres til hverdag og fest. Selv på Christiansborg er det i dag fuldt legalt at bære et par pæne jeans til sin skjorte. Sort er tidløst og klassisk, og så slanker sort tilmed. Køb et par sorte eller indigoblå jeans og kombiner dem med en ny enkel t-shirt eller klassisk skjorte, og du vil være klar til fest, formelle arrangementer, kontoret og fint brug.

Tag et par lyse denimbukser på, når solen bager på en lys og dejlig forårsdag, eller ifør dig et par slidte jeans og en lækker læderjakke, hvis du vil signalere rockstjerne.

Marc Lauge laver både Slim-fit og Normal-fit bukser. Slimfit giver dig længere og slankere ben, men kan være varme på en sommerdag.

Køb Marc Lauge jeans her: http://www.gundtoft.dk/vare/1867-marc-lauge-jeans-

Share

Skriv et svar