Hvilken dame regnjakke skal du vælge?

Køb en feminin dame regnjakke til dig selv (foto eventyrsport.dk)

Køb en feminin dame regnjakke til dig selv (foto eventyrsport.dk)

Så er det i den grad blevet efterår, og vi har allerede oplevet mange våde dage her i september. Hvis du er en af dem, der også er kommet af sted på cyklen om morgenen på vej til arbejde uden regntøj og er blevet overrasket af en kæmpe regnbyge, ja så går du sikkert også lige nu og skal til at få fat i en god regnjakke, der kan holde dig tør resten af det våde efterår.

3 gode råd til din dame regnjakke

Men hvilken type regnjakke skal du så vælge? Her får du lige 3 gode råd til, hvad du skal holde øje med, når du skal ud og købe sådan en.

Først og fremmest skal du selvfølgelig sørge for, at den type regnjakke, du vælger, er vandtæt. Og med vandtæt skal den ikke blot være vandafvisende, nej den skal være helt igennem vandtæt. Mange af de mere ”moderne” og ”smarte” regnjakker er ikke vandtætte nok, og det gør altså bare, at selvom du har regnjakke på, så bliver du stadig våd f.eks. ved lynlåsåbningen og ærmerne. Så sørg for at vælge en, der er vandtæt og af god kvalitet, så du kan holde dig helt tør.

For det andet skal du vælge en, der går ned over numsen. Det er smart, da du så ikke bliver våd på bagen og på lårene, når du cykler. Du kan selvfølgelig vælge at købe et helt regnsæt med bukser også, og det kan være smart til en dag, hvor det virkelig regner. Men en dag med bare lidt støv regn kan en lang regnfrakke være den helt perfekte løsning for dig.

Sidst men ikke mindst skal det være en regnjakke med en regnhat på. Det er bare smart, da du på den måde undgår vådt hår og undgår, at der løber vand ned i nakken på dig.

Find dame regnjakker her http://www.eventyrsport.dk/beklaedning/regntoj.html

Guide til hvordan dun finder det helt rigtige regntøj på politiken

Share

2 thoughts on “Hvilken dame regnjakke skal du vælge?

  1. Pingback: Regntøj børn – lad det våde vejr blive ude

  2. Pingback: Dunjakke dame – holder dig varm på en kold vinterdag

Skriv et svar