Husk skihandsker inden du kører sydpå!

Skihandsker (foto: eventyrsport.dk)

Hvis du er så heldig snart at skulle på skiferie, har du forhåbentlig pakket alle de vigtigste ting allerede – men har du husket det hele? Du har formentlig husket dine ski, skihjelmen og alt det varme undertøj, men hvad med skihandsker? Selvom de er små og nemme at glemme, er skihandsker nok noget af det vigtigste, man skal huske, når man skal på skiferie. Med kolde hænder bliver du nemlig ikke længe ude i sneen og står i fuld fart ned ad røde, blå, grønne eller sorte pister, og så skal du til at købe et par – og det er ikke just billigt i skisportsområder.

Skihandsker til folk i alle aldre

Uanset om det er dig, din partner eller dine børn, der skal have skihandsker, findes det. Skihandsker kommer nemlig til folk i alle aldre, og du kan sagtens finde nogle, der passer fint til spædbørn også. Skihandsker er noget af det vigtigste, man skal have på, når man er på vej ned af løjperne – og det er altså uanset alder, køn eller hvor dygtig man nu engang er til at stå på ski eller snowboard.

Skihandsker uden for skiferien

Skihandsker kan dog imidlertid også være rigtig smarte at have uden for en eventuel skiferie. De kan nemlig også bruges fint af dine børn, hvis de skal ud i sneen og holde sig en lille sneboldskamp, lave sne-engle eller bygge store snemænd med gulerødder som næser. Skihandsker kan også bruges af dig, der er stor cykelentusiast og gerne vil tage cyklen på arbejde i så stort omfang, som du nu kan – det er bare ikke altid helt muligt med sne og slud, men du kan heldigvis komme kulden til livs, hvis du investerer i et par varme og flotte skihandsker, som du både kan bruge på skiferien og på cykelturen.

 

Find flotte skihandsker her

Share

Skriv et svar