Flyverdragt – Lad børnene lege i sneen i smart flyverdragt

Varm Didriksons flyverdragt (foto:eventyrsport.dk)

Når vintermånederne presser sig på, skal vi se om vi kan overvinde det dårlige vejr. Det kan vi med sikkerhed, hvis vi køber en god flyverdragt.

Med en flyverdragt findes der ikke dårligt vejr

Hvert år siger vi til hinanden, at det har været en ekstraordinær lang vinter. Vi bilder os selv ind, at vinteren har været længere end den plejer. Men hvorfor gør vi det? Det er jo ikke korrekt, og det ved vi godt, hvis vi tænker os om. Svaret ligger meget muligt gemt i vejret – det er bidende koldt, og det kan trække tænder ud i længden. Der findes dog et gammel mantra, som siger, at der ikke findes dårligt vejr, men at der kun findes dårlig påklædning. Spørgsmålet er så, om vi kan undgå, at vinteren føles så lang, hvis vi har den rigtige påklædning; svaret må ganske indlysende være et rungende ja. Hvis det er kulden der får vinteren til at føles ekstra lang hvert år, så må vi kunne minimere denne følelse, hvis vi sørger for ikke at fryse. Hvordan gør man så det – ja, svaret er enkelt; med godt overtøj. En god flyverdragt kan give en god dag, og den kan sørge for, at vinteren bliver en leg, frem for at den bliver en kamp, man ikke kan vinde.

Flyverdragter er både til børn og voksne

Mange tror måske, at flyverdragter er forbeholdt børn. Sådan er det ikke nødvendigvis – flyverdragter bliver også lavet til voksne. Som et resultat af udviklingen inden for mode og design, så er det selvfølgelig blevet sådan, at flyverdragter også bliver lavet i moderne afskygninger. Derfor er det nu ikke kun børn, der kan gå i flyverdragter med god samvittighed. Voksne kan blive akkurat ligeså glade for en flyverdragt som børn kan – den kan bruges på de helt kolde dage, men den kan også bruges, når vi er på skiferie med familie eller venner, således at man slipper for sne ind under jakken, når vi styrter igen og igen på den blå børnebakke eller måske på den sorte pukkel pist.

 

Køb din næste flyverdragt her

 

Læs meget mere om flyverdragter:

Flyverdragt tilbud – når barnet skal ud på opdagelse

Flyverdrager giver plads til leg og sjov

Share

Skriv et svar