Flyverdragt tilbud – når barnet skal ud på opdagelse

Giv dit barn en flyverdragt (foto eventyrsport.dk)

Giv dit barn en flyverdragt (foto eventyrsport.dk)

Det er vigtigt, at børn kommer ud i naturen, hvor de kan lege under åben himmel, klatre i træer eller løbe rundt mellem buskene og gemme sig i huler. For det første er det godt at få noget af den friske luft i lungerne, og for det andet kan børnene rigtig løbe og få rørt sig. Det er vigtigt, at børn bevæger sig meget hver dag, for det er sundt og godt at være aktiv. De fleste børn bevæger sig meget under leg, og hvis de har hele græsplæner og strækninger at bevæge sig på, er det endnu bedre.

I den fire natur er der nærmest ingen grænser for, hvad børn kan lege, og fantasien får frit spil. Der kan bygges huler på jorden eller i træerne, og naturlegepladser bliver også mere og mere populære. Her kan gynger og glidebaner hænge mellem træerne eller i træopstillinger, der oftest har et underlag af sand, hvis barnet skulle falde ned.

Find et godt tilbud på en flyverdragt og glæd barnet

Hvis barnet selv kunne vælge, ville det nok vælge en flyverdragt. Det handler måske om, at flyverdragten er lidt mere speciel end en almindelige jakke med overtræksbukser til. Barnet tænker i hvert fald ikke lige så meget over det praktiske, som mor og far gør. Men når det kommer til det praktiske, er flyverdragten også et godt køb. Formet efter barnets krop giver den fuld bevægelsesfrihed, barnet holdes varmt hele dagen, og hvis det falder, slår det sig ikke så slemt, da flyverdragten virker beskyttende.

Betal gerne lidt ekstra for god kvalitet, for så er du sikker på at komme hjem med en flyverdragt til barnet, der både er slidstærk, vand- og vindtæt. Lad barnet være med til at vælge farve og eventuelt mønster, så det får noget medbestemmelse. På den måde vil dit barn blive endnu mere glad for sin flyverdragt.

Flyverdragt tilbud – se her

Mere information om regntøj til børn her

Share

1 thought on “Flyverdragt tilbud – når barnet skal ud på opdagelse

  1. Pingback: Flyverdrager giver plads til leg og sjov

Skriv et svar