En luftmadras giver mulighed for naturlivet og gæstfriheden

luftmadras (foto: eventyrsport.dk)

Som mennesker har vi en tendens til gerne ville sove godt og nogle gange har vi ikke mulighed for at tage vores dejlige bløde boksmadras med på en telttur eller til festival. Det er her en luftmadras kommer ind. Uanset hvad, så er det bekvemmeligt at kunne folde eller rulle luftmadrassen sammen og tage den med i en pose som er nem at bære rundt på.

Den skaber komfort for ens nattesøvn og gør stjernekiggeriet under åben himmel til en bekvemmelig oplevelse. Når først den skal pustes op, så har man som regel en gummipumpe som man med lethed kan trykke på, for at få sin luftmadras pustet op til ønsket størrelse og man vælger selv om det skal være en blød eller hård madras man vil have, for man stopper bare når man har noget den ønskede hårdhed og selvom man måske ønsker sig et hårdt madras, så er betrækket noget af det stærkeste, så det er bare med at pumpe luft ind, indtil benet ikke kan presse mere ind. Når man så skal tømme luftmadrassen, så åbner man for ventilen og luften strømmer ud og skal det gå lidt hurtigt så begynder man at rulle fra den anden ende og luftmadrassen er indenfor minutter klar til transport.

Udover udendørslivet, så er en luftmadras også en god ekstra “seng” at have derhjemme, hvis nu man får gæster som skal overnatte, eller man har lyst til at plante sig inde foran fjernsynet og sofaen ikke er stor nok. Dine gæster vil nyde at ligge på en oppustelig luftmadras og er du træt af at skulle pumpe luften op med foden, så kan du udnytte den hjemlige elektricitet og pumpe en madras op via en selvkørende pumpe, som er sat til stikkontakten. Det larmer lidt, men er det hele værd, når det skal gå hurtigt.

 

Se mere om forskellige luftmadrasser her

 

Find mere inspiration til luftmadrasser:

En luftmadras til dig, der ikke bare vil ligge rimeligt

Share

Skriv et svar