En luftmadras til dig, der ikke bare vil ligge rimeligt

Luftmadrasser spænder fra badedyr til luksusseng (foto eventyrsport.dk)

Luftmadrasser spænder fra badedyr til luksusseng (foto eventyrsport.dk)

Du vil nemlig ligge rigtig godt. Det kan godt være, at det virker primitivt at sove på en luftmadras, og det er for det meste også noget, man gør i forbindelse med camping. Campinglivet er simpelt og lige til, og det kan din søvn bestemt også blive på en god luftmadras. På festivalen eller på trekkingturen, vil du vil forkæle din ryg og have en bedre nattesøvn, så find luftmadrassen frem.

Luftmadrassen vejer lige lidt mere end et almindeligt liggeunderlag, og det skal du tage med i dine overvejelser. Hvis du er i bil, er det intet problem, men hvis du vandrer med tung oppakning eller er på cykeltur, så skal du beslutte dig for, om du kan klare den ekstra vægt. Med nutidens gode rygsække behøver vægten af en luftmadras ikke gøre det store udslag vægtmæssigt, men det er alligevel godt at tænke over.

Det aktive liv kræver en god søvn på din luftmadras

Det at sove i naturen, når man camperer, er på festival eller trekker, er uden tvivl forbundet med stor aktivitet. Søvnen bliver ekstra vigtig, når der skal bruges kræfter på at rejse videre dag efter dag, og derfor skal du gøre, hvad du kan for at højne kvaliteten af din nattesøvn. Det gælder om at få batterierne ladet op nemlig.

Især de lidt ældre og modne campister kan have godt af lidt ekstra support til søvnen. Moderne luftmadrasser er designet, så de støtter kroppen bedst muligt, og mange af dem har smarte forhøjninger med hovedstøtter, så man ikke engang behøver tage en hovedpude med sig ud i naturen. Dybe riller i madrassen støtter ens krop, så man ikke skal ligge og ømme sig hele natten, og det gør det også nemmere at vende og dreje sig i søvne.

Find en luftmadras her

Share

Skriv et svar