Carla du Nord til løst og fast

Carla Du Nord er stilrent og sommerligt (foto cahetu.com)

Carla Du Nord er stilrent og sommerligt (foto cahetu.com)

Carla du Nord laver tøj til den modne og voksne kvinde, der stadig er med på tidens nyeste tendenser. Tøjet udstråler selvsikkerhed og stilbevidsthed, da kollektionerne kombinerer rene linjer, enkelt design og dæmpede farver med varme farver, mønstre, print og skæve snit. Det gør tøjet helt unikt og lækkert i sin fremtoning.

Carla du Nords tøj kan være ganske lækkert på en god dansk varm sommerdag, da mærket producerer flere både toppe, trøjer, bukser og kjoler, der sidder løst i dejlig viskose og bomuld. Det giver luft til huden og plads til den lækre lune sommerbrise, der behageligt kan køle din hud. Tøjet er alligevel altid fornemt syet, så det fremhæver dine kvindelige former, ligesom bukserne, fordi de er syet med mindre vidde i benene, giver dig længere ben.

Carla du Nord til en ungdommelig voksen

Carla du Nords printede t-shirts og toppe går perfekt i spænd med de enkle og stilrene bukser, nederdele og kjoler. De printede motiver giver tøjet et ungdommeligt tvist, og du signalerer, at du stadig er frisk og ungdommelig. Klæder skaber folk. Det er en ældgammel læresætning, og den er ikke helt forkert. Et sæt tøj kan både gøre dig ti år yngre og ti år ældre, alt efter hvilken farve, hvilket snit og hvilket print du vælger.

I år er varme farver ganske moderne, ligesom mønstre er det. Du kan derfor roligt vælge tøj med sprald i. Ønsker du at dæmpe det spraglede, kan du kombinere det farvede med sort eller hvidt enkelt tøj.

Find tøj fra Carla du Nord her

Share

Skriv et svar